Oud ijzer, blik gruis of shredder

Oud ijzer wordt door handelaren ook wel benoemd als blik, gruis of shredder. Blik of gruis wordt het meest ingeleverd, voorbeelden van blik of gruis zijn wasmachines, drogers, vaatwassers en ander witgoed en fietsen met een metaaldikte van circa 3 millimeter.

De afvoer, verwerking en recycling van deze metalen zijn bewerkelijk waardoor de prijs het minst hoog is. Prijzen per kilo variëren van 10 tot 20 eurocent.

De kiloprijs van oud-ijzer kan iedere dag anders zijn, maak daarom gebruik van onze dochtersite, mijnoudijzerprijs.nl, of onze android-app om op de hoogte te blijven.

oud-ijzer

Inleveren van oud ijzer en metalen

Bij ABC Metaal Recycling kunt u tijdens de openingstijden uw oud-ijzer en metalen inleveren. Wij wegen deze direct en betalen u contant of per bank uit en uiteraard staat de koffie voor u klaar.

Ophalen van oud-ijzer en metalen

Heeft u geen vervoer of een grote partij ijzer? Geen probleem. Wij komen bij u thuis of op kantoor langs om materialen op te halen. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij rijden ook buiten Meppel om uw oud-ijzer en metalen op te halen.

Mijn Oud-ijzer Prijs