Over

Welkom in Meppel

Wij zijn inkoper van oud-ijzer, metalen en oud-papier. Wij kopen van alles op, koper, lood, aluminium, brons en nog veel meer. Ook nemen wij apparaten in, bijvoorbeeld CV ketels, wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, flatscreens en computerhardware.

ABC Metaal Recycling is sinds 2013 een begrip in Meppel en de weide omgeving.

Voor particulieren en bedrijven
ABC Metaal Recycling koopt in van particulieren maar ook van bedrijven, zo bieden wij de mogelijkheid een afgesloten ijzercontainer te laten plaatsen bij bouw- verbouw en sloopprojecten.

In 2013 zijn wij begonnen aan de Zomerdijk in Meppel, in de 2015 zijn wij verhuisd naar de andere kant van de zomerdijk met de doelstelling makkelijker gevonden te worden en we moeten eerlijk toegeven, dat is gelukt.

Op deze locatie scheiden wij alle soorten metalen en demonteren hier producten. Voor zowel particulieren als bedrijven is ons bedrijf geopend.

Inbrengen oud-ijzer en metalen
Tijdens de openingstijden kunt u uw oud-ijzer en metalen bij ons inbrengen. Wij wegen samen met u en rekenen contant met u af, als u het wenst, kan het ingekochte bedrag ook met een bank overboeking worden voldaan.

Openingstijden:
Ma-vrij: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 12:00 uur

Wij halen ijzer en metalen ook bij u op, ook wanneer u buiten Meppel woont.

Heeft u nog vragen?neem dan contact met ons op of kom langs aan de Zomerdijk 9b-1 in Meppel, bij ons staat de koffie voor u klaar.

Onze diensten:

  • Inkopen van metalen

    Wij kopen oud-ijzer en metalen in van particulieren en bedrijven.

  • Ophalen van metalen

    Op afspraak halen wij oud-ijzer en metalen op een door u aangewezen locatie op.

  • Container op locatie

    Voor verbouw- bouw of sloopprojecten bieden wij de mogelijkheid om een afgesloten container op locatie te plaatsen.

Call Now ButtonBel ons nu