ABC Metaal Recycling

De diensten van ABC Metaal Recycling

Inkoop van oud-ijzer en metalen

De hoofdtak van ABC Metaal Recycling is het inkopen van oud-ijzer en metalen op onze locatie aan de Zomerdijk 9b-1 in Meppel. Hier is het mogelijk om tijdens de openingstijden, zonder afspraak, oud-ijzer en metalen in te komen brengen. Wij wegen deze direct en rekenen deze contant met u af. Heeft u een vrachtwagen met ijzer? Dan is er een weegbrug in de omgeving waar gebruik gemaakt van kan worden.

Wilt u weten wat wij allemaal inkopen? Klik dan hier.

 

Containerplaatsing op locatie

Voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt is het mogelijk om één of meer containers op locatie te laten plaatsen. Afhankelijk van het aantal kilo kunnen wij deze op verzoek tussentijds laten ledigen.

Demontageprojecten

Heeft u een demontage project waar directe afvoer van metalen noodzakelijk is? Ook dan staat ABC Metaal Recycling voor u klaar. Op afspraak is het mogelijk dat wij bijvoorbeeld tegelijkertijd aanwezig zijn met uw kraanmachinist om direct te materialen te laden.

Weegbrug

ABC Metaal Recycling heeft met een bedrijf nabij onze locatie afspraken gemaakt over het wegen van grote partijen en voertuigen. Hier kunt u de lading laten wegen en daarna inleveren en afrekenen aan de Zomerdijk 9b-1 in Meppel.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Particulieren

ABC Metaal Recycling staat klaar voor de particuliere markt. Klik hier voor meer informatie.

 

Zakelijk

ABC Metaal Recycling staat klaar voor de zakelijke markt. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten over onze diensten? | Kom langs of bel 0522-245850

[otbutton btn_text=”Contact” btn_link=”https://www.abcmetaalrecycling.nl/nl/de-koffie-staat-klaar/” size=”btn-medium” style=”btn-light” align=”text-right”]